Tolong share pengalaman 🙏🏻 Sekarang 8w4d

First scan baby 6w4d tapi baru nampak kantung janin masih tak nampak dan ukuran baru 5w2d . Repeat 2minggu scan harini sepatutnya dah 8w4d tapi doktor dapati kantung dan bentuk tak membulat cantik dan janin masih tak nampak dalam 6w6d . Adakah pernah alami mcm ni ? Tapi tiada simptom gugur . Pernah gugur 2 kali tahun lepas . Sangat trauma 😔 . Doktor ada bagi duphaston dan akan repeat 2 minggu lagi . Mohon doakan saya #ingintahu #bantusharing #firstmom

Tolong share pengalaman  🙏🏻 Sekarang 8w4d
18 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan sis, moga allah kuatkan rahim & baby dalam kandugan. 😊❤️