Hi, may I know what tests and etc to be done after confirm being pregnant ?

First - Pregnancy

1 Balas

jangan lupa ambil folic acid stiap hari, boleh pergi scan swasta masa 8w , bfre 12w dah boleh call kk untuk book appointment buka buku pink.. 🥰 jangan lupa banyak makan buah&sayur..

2y ago

yaa, lepas buat buku pink, setiap kali appointment mmg ada check urine and ambil darah.. and ada jugak sesi for scanning.. to makesure baby okay.. 🥰