No morning sickness

This is my first pregnancy after 4 years of waiting. I am now 6weeks. Tp sy tiada morning sickness, pening2, keletihan atau muntah2. Sy baca pengalaman org lain majoriti akan alami semua tu tp sy tiada pula. Normal x kalau x Alami semua tu? #firstbaby #1stimemom #jangandibully

35 Balas

normal sis..sy ank pertama xde..yg kedua ni alahn teruk..bdn jd lesu xbermaya..tgk ayam ikn muntah..

ada ja yg jns xda alahan, atau mgkn alahan dia dtg lmbt...ikut pd badan...klu xda tu alhamdulillah..

Normal sis...ada yg awal khamilan dah alahan ada yg trimister terakhir bru ada alahan..

sy skrg 7 minggu.. tiada alahan juga.. selera makan dan kerap lapar pula..

Saya anak 1st n 2nd xde morning sickness, anak 3rd baru kena morning sickness

normal je. sy dr awl prgnt smpai bersalin mg xde alahan lgsg.rezeki masing2.

normal..saya 2 kali pregnant xda morning sickness..take care mummy 😊

normal.... berntunglah x morning sickness krn ia suatu penyiksaan😁

normal je sis, sy dah 35weeks now still takda alahan 😅

Alhamdulillah... Tahniah sis, mmg normal sis