sesuai ke bg baby cerelac madu kurma pada baby 9 bulan?share ya sapa ada pengalaman...

first mom ingin tahu

4 Balas

9m boleh makan cerelac tu sebab kalau tengok dekat kotak 8m boleh makan. Tapi ikut kesesuaian. Ada budak bila makan cerelac boleh kena cirit birit dll

Boleh je. Kat kotak tu, tulis je berapa bulan Sbb texture Dia. Anak buah saya 7bulan pun mkn 12bulan punya, Sbb Dia pandai mengunyah dah

Ade tulis kn d kotak tu utk umo brp.biase ikut tahap umo y d tulis

boleh