hi mommy saya baru 18w, boleh ke makan durian ?

5 Balas

sya masa 18w mngidam sgt durian, skali husband beli sya makan jee tpi berpada pada,,allhamdulillah skrg da 27w xde pape...ape yg kita nk mkn tu...mkn je jgn pendam tau sis..tpi berpada pada lah

boleh awak🥰 even doc pn ckp boleh. just jgn mkn bnyak sngt sbb kandungan gula dlm durian tu tinggi. tkt sangkut gdm nnti😅 ckup 1-2 ulas nk hilangkn craving tu je☺️

Boleh je makan tapi berpada pada lah dengan kuantiti buah durian tu 2 ulas pun dah memadai

sy makan je sis..paling byk 2 ulas je..pastu minum air putih byk2..sbb durian kan panas..

kalau boleh elakkan durian . panas durian tu . nk mkn boleh tapi 3 ulas dah memadai