Hi, nak tanya untuk bukak buku pink di KK sekarang mmg kene buat appointment ke?

4 Balas

Aah.. saya call 2 KK.. satu appointment kena buat kat klinik tu sndiri.. satu lagi call je nnt dia call balik set kan masa..

kandungan saya dah almost 12 weeks, call KK untuk appointment paling awal 13/09 nnti. ermmm

2y ago

kena bgtahu berapa minggu dah sbb nanti lewat sgt byk benda sis missed. kalau sis ada masa, pergi walk in & explain keadaan sis. kalau nurse tanya kenapa call/buat appt lambat, sis bgtahu sebab kukuh. sbb dah 12w baru call ni mmg nurse marah2 sikit selalunya. mcm kita saje yg lambat2 kan

saya buat appointment online.

Walk in pun boleh ,,,