Baby 6 bulan sembelit.....

faktor susu formula atau pemakanannya yew.Anak sya dah boleh makan first2 sya bt 4 day rules bagi makan bubur kosong + minyak n next sya bgi mkan bubur kosong + carrot + minyak.Ada bagi air masak msa mkan tu tpi anak minum sikit.sejak anak sya dah bleh makan ni dia kerap mmbuang sehari sekali tpi najis jdi mcm tu.berak tak banyak sikit ja.

Baby 6 bulan sembelit.....
1 Balas

Nmpk nk sembelit, x sesuai dgn carrot , ns karbo, carrot pun karbo walaupun dia kategori sayur... Bg sayur hijau.. buah.. Air msk time baby tgh main pun bole bg sikit.. Follow happy baby food malaysia kt fb tu byk info pemakanan..