Ibu Campak Anak Dari Motosikal, Cuba Elak Dari Dirempuh Lori Minyak Sebelum Ajal

Excident motor dengan lori menjadi berita kemalangan jalan raya yang menyedihkan apabila ibu cuba menyelamatkan nyawa anak sebelum ajal. Apa yang pasti kehilangan secara mengejut ini memberikan kesan sungguh mendukacitakan buat seisi keluarga dan kenalan terdekat. Menurut laporan Utusan, seorang ibu telah bertindak cepat dengan mencampakkan anaknya dari motosikal yang ditunggangi mereka sebelum menjadi mangsa kemalangan di Jalan Transyogi Cibubur, Bekasi, Indonesia.... Baca lebih lanjut di sini: https://my.theasianparent.com/excident-motor-ibu-campak-anak

Ibu Campak Anak Dari Motosikal, Cuba Elak Dari Dirempuh Lori Minyak Sebelum Ajal
2 Balas

إنا لله و إنا إليه راجعون

🥹😢