Susu sakit

Hi everyone.. i dah masuk 7weeks susu sakit sgt sebela kiri Mcm kena Tarik sakit sgt kat dlm normal ke or kena check pegi clinic pls help #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

sakit tu tahap mana, dah cek breast ke kot ada ketulan? besar sebelah, ha, tu kena adukan pd nurse/doc masa cek up ok. kalau sakit biasa, ngilu, tak selesa normal sbb hormon dan breast sedang berkembang. jadi sensitif. So, elakkan pakai bra ketat, push up, jngn ganas usik breast tu, kalau peluk pun jngn bg tekan dada, memang sensitif. Usik gentle je, ok.

Normal je sis, memang breast akan sakit2