Tangan Kebas

Every night mesti akan kebas2 dua2 blas tapak tangan. Ibu mengandung mmg alami benda sama ka? Kenapa er.. Darah x jalan ke area tu.? Tiap kali bangun tido mmg kna pam tangan dulu...

1 Balas

Mungkin sbb calcium magnesium iron dlm badan mula diserap oleh baby maka kita sendiri x cukup.. perlu nasihat dan saranan misi KK @ doktor untuk pengambilan ubat/susu/vitamin/supliment tambahan untuk si ibu.. ataupun bykkan makan buah2an dan sayur2an sis