Lately asyik sensitif #36weeks

Especially bilaa dengan husband. Sebelum ni leh lg cover kalau terasa. Ni terus mata berair. Tk sempat nk cover. Tak salahkan husband pun sbb dia mmg jenis cakap lepas. Tk pikir dulu. Nk suh dia paham sendiri, tk gunaa. Nk explain kita sensitif, dia mana ingat, jenis tk kisah. From first week sampai sekarang, mcm pregnant sorang2. Dapat support from husband bila dia nk layan je... From family mmg tk dapat sbb family samaa je mcm husband. Baby dlm perut ni je lahh peneman setiaa. Tk sabar nk meet baby ni. Doa kan sy dipermudahkan segalanyaaa 😊🙏🏽

3 Balas

bila rasa sedih,saya akan baca al-quran..surah2 amalan semasa hamil..saya tak nak fikirkan sangat masalah tu..kalau ikutkan hati,mati.. kalau ikutkan rasa,binasa..