Air gula

Esok saya minum air gula (13weeks) risau muntah ? Apa pengalaman mummy masa minum air gula ye .

91 Balas

Jangan pikir tu air gula yang tak sedap. Minum sekali teguk je. Saya minum sekali teguk sambil pejam mata. And jangan set nak muntah . Okay je

Saya ok ..best la xde la manis sgt..saya ni jenis xsuka manis ..tapi ok la xde muntah2 apa2 kew..sis jgn dgr cakap org ...air gula saya perisa oren hihhi ..

Setkan dlm kpale nk bg cpt habis😅 minum sekali harung je klu brenti nnti tkut dh xleh go. Better beli yg perisa oren rse pun mcm air oren f&n tu je hehe

Ok jek.. Alhamdulillah tak de pape.. Macam minum air manis tanpa sirap lah... Cuma manis lebih sikit.. Akk dah minum 2x.. 😊 Semoga dipermudahkan ye..

Jgn pikir ape2 n dtng awal..dpt yg suam2,sedap je..lepas mnum,klu rumah dkt ngn kk,trus blik rumah tdo..lepas 2 jam,dtng blik..insyaallah xmuntah..

Sy baru je minum pukul8.30 td sis. Alhamdulillah xmuntah. Lepas minum tu terus baring. Lelapkan mata skjp. Skrg ni tgh tunggu utk yg kedua plk😬

Klu minum air gula cari tmpt utk bersendiri...baca bismillah sm klu blh minum dgn sekali teguk smpi habis....jgn berhenti2 ya....semoga berjaya...

Sya mnum 15 weeks.. air gula oren.. 2 kali teguk sbb tidak cukup nafas😄.. nasib xda muntah..masa mnum tu.. nda pikir apa2 sda..trus mnum..lol

Minum je..tanpa henti...klo sikit2 mmg x boleh nk hbis secawan dia tu..lepas tu dduk bertenang je..sbb mmg rasa perut lain mcm lps tu..huhu

Saya pun esok 18 weeks lama X minum anak yg ke3 X yah mnum skrg mesti minum wlpun skli..nak puasa yg siksa lpar ja perut ni..