Keluar cecair coklat

Esok saya genap 12 minggu . Tpi tdi mndi tgok kat panties ada coklat² mcm kita bru nk mula period tu. Bau pun sama mcm darah period .. normal ke ? Dh buka buku and ahad ni bru nk minum air gula .. saya pikir positive je skrg ni . Tpi tgok juga ptg kang kalau mndi ada lgi, perlu ke prgi emergency hosp ? Sbb KK tutup jumaat sabtu. Banyk juga tau bukan sikit secotet tu.

2 Balas

Awak terus pergi PAC. Saya doakan baby puan baik baik saje. Tapi utk selamat. Pergi PAC dulu. Dr boleh bertindak dgn cepat sebelum apa apa buruk berlaku.

Tak perlu tunggu petang sisssss.. Pergi bahagian PAC sekarang.