Esok dah 38minggu ? berdebar rasa aihh

Esok jgak la kna masuk wad.. Semoga esok jugak la contraction datang.. Erm sepanjang malam tdi berpeluh gila, dgn sakit blkg, mngiring sana sini sakit, terlentg lgi la sesak nfas, dok pkiaq mlam tdi nk beranak dh kot? bngun pagi nii rasa mcam ayaq dok kluaq,tapi xdk kputihan la, lani plak dok sakit bhgian perut belah kiri knan, msih boleh than lagi la.. Semoga urusanku esok dipermudahkan, amin.....

2 Balas

Air ketuban ke sis? Keluar byk ke mcm mana? Sy pn dah 38 mgu tp takda tanda2 lg. Huhu risau jugak

5y ago

Dok rsa dia latu, sbb xdk kputihan ha, bsah elok ja, x bnyk pon, tggu esok lh dktr scan lain mcam mna, risau jgak..

Aminnn, insyaAllah. Buat sehabis baik k! 💪💪

5y ago

InsyaAllah..