selamat malam....

Esok doakan saya semoga ada keajaiban ? sbb esok nak ambil keputusan darah..msalah period x teratur..mna lah tahu kot2 ada isi tanpa d duga ? Aamiin...Aamiin...

7 Balas

semoga dipermudahkan sis..sy pun sama period x teratur. kadang smpai 5 - 6 bulan x period pun pernah. tp last year x sangka pregnant stelah 4 bulan x period. dpt tau pregnant pun dah 6 week😊😊

4y ago

Ha'ah ade.. 1st asyik rasa mcm nak demam. Batuk 2 minggu lebih. Mmg x sedap bdn sgt2. Pinggang pun sakit.

semoga dipermudshkan urusan sis , dh lama ke xdtg period sis?

Aminnn... Semoga ade rzeki utk awk

Amin,, insyallah ade rezeki sis

Amin.. moga ada rezeki tuk awk

Semoga dipermudahkan sis

Amiinnn

4y ago

Insha ALLAH.. aamiin 😊💕