Doakan saya ibu2 sekalian.

39 minggu 2 hari. Doakan saya melahir sebelum due date . aamiin Doakan saya dpermudahkan bersalin normal . aamiin Doakan saya dan baby selamat bersalin nanti. aamiin Semoga Allah permudahkan dan lancarkan proses bersalin nanti. aamiin

25 Balas

Mlm sis....sis nak cuba ker set berpantang produk dr Nufiya?? Sangat2 beruntung klu sis dpt ni..klu sis nak PM sj sya ke no.0189292507 k..kita sesama ibu wajar saling ambil perhatian...🥰🥰

Sama la kite sis.. Saya hri ni cun 39minggu.. Belum juga ada tanda nak bersalin😅

4y ago

sama sis... smoga dpermudahkan bsalin.. aamiinnn

Semoga d permudah kn sis..sy pn 39w..harap dpt bersalin sebelum due

Sy 39 minggu 4 hari harap juga bersalin sebelum due date...

Semoga dipermudahkan semuanya & selamat bersalin❤

Semoga dipermudahkan urusan & selamat bersalin❤

Sama2 kita dipermudahkan ye. Sy pun dah 39w 😁

4y ago

😘🤗

Smga kta sma2 dprmdhkn bersalin nti..Aamiin🤲

Semoga dipermudahkan urusan bersalin.. Kuat k..

Semoga dipermudahkan bersalin nanti .