Luahan hati

Esok anak saya baru masuk 6 bulan. Tadi pergi makan sambut birthday husb punya family. Tetiba dorang suruh calit cake punya choc kat baby sikit. Saya dah cakap dengan husb jangan bagi baby makan. Husb cuma cakap tak boleh je dgn family dia. Kalau saya, saya cakap NO maka NO lah kalau kat family saya. Saya bergaduh dengan husb balik tuh. Sebab dia biarkan je. DIA BAPAK BUDAK TUH SEPATUTNYA BERKERAS TAK BOLEH. Husb salahkan saya cakap saya je yang over. Bergaduh teruk dengan suami. Ya allah, taktahu nak cakap macam mana.

1 Balas

awak tak over pun, dia ja yg tak faham. da la anak baru start makan, da bagi rasa benda mcm tuh, kan no salt no sugar, dlm fasa rasa, kenal. da tktau dia alergi ke tak. maybe awak yg kena bertegas, lantak la nak kata over, anak awak, kalau jadi apa yg jaga awak. family pun patutnya bole fikir , zaman skrg ni lain. n dia ada mak bapak kot, patut tanya dulu even cucu pun.