37weeks 6days. new mom?

ermm hey mommy2 .. saya dari tadi pagi asyik kluar air je dkt tu (em em)? mommy2 blh share sikit normal tak tu?. atau dah nak bersalin?? tapi perut tak sakit. sakit2 manja je. pastu kaki masih lagi membengkak. hehe im new mom?

2 Balas

sis tu bkn air ketuban keluar ke.. lebih baik gi hospital.. tkt nti bby lemas d dlm tu...

5y ago

tapi baby still aktif gerak2 .sampai geli2 perut d buatnya.. tulaa confuse ni😅🙁

X normal.. Mcm air ketuban leaking.. Baik gi hospital secepat mungkin..

5y ago

tapi sis baby still aktif begerak