Mcm mana nk handle baby meragam

Assalamualaikum hai mommy2...sye nk tnya mcm mana mommy2 handle baby meragam lepas inject 2 bulan....ank sye demam lpas kne inject tu...ank sye asyik menangis je dh tukar pampers dah cek perut dia pun masih menangis je....serba serbi tak kene je ank sye tu....sye first mom blh mommy2 tlg sye #pleasehelp #ingintahu #firstmom #firstbaby

1 Balas

Hi Puan. Puan boleh cuba dengan kerapkan menyusu badan untuk baby puan, dodoikan baby puan dengan kerap memeluknya.

2y ago

Susu bdn sye drop ank sye full fm...sye kerap peluk ank sye tp masih meragam...perlu ke sye bwa ank sye g klinik