Sembelit dah datang

Episod sembelit dh bermula!..berejam di toilet,jenis plak yg cangkung..Lenguh Abih betis2 ni...tapi kan..takpe ke kita paksa teran kuat sket,nk tggu smooth kluar sndri tu mmg lama lah.xde effect baby kan..risau jugak 😅

4 Balas

Minum sunquick suam tanpa gula.. takpun Mkn buah prune tu.. teran2 kuat takot buasir pulak kang yg kluar.

tak effect baby, tapi tak elok teran kuat selalu, boleh dapat buasir.

risauuu kan kalau nak teran kuat .kdg tu smpai rasa penat hahaah.

3mo ago

aah .kdg sya smpai berdiri pastu duduk balik .

better amik je ubat pelembut najis

2mo ago

ubat makan sis..lactul or duphalac.. 2 brand ni elok utk elak sembelit time pregnant dgn berpantang.. kalau time pantang saya mmg akan makan ubat pelembut najis..