entah hapa hapa

entah hape hape entah - upt dah terang naik 2 line tapi tanya positif ke tak - tayang perut dalam ni suruh org teka lelaki ke perempuan memang jenis bodoh dan tak malu eh? dah la dalam apps ni ade lelaki ingat ni apps utk perempuan je ke?? adoii heran la akal kat mana?

38 Balas

Emosi sgt kau ni dah kenapa... Sampai nak bodoh2 kan org bagai... Sndri tunjuk bodoh x nmpk.. Lantak p lah kat dia... Nk tegur ko direct jek kat dia... Ini kau update dh knp hawau....

Sis kau jaga bahasa kau dulu, nak menegur tapi mulut kau pun macam longkang. Tak suka buat taktau dah la, ni macam bagus konon tegur sambil maki tapi sendiri anonymous tak expose acc. Kamu yang bodoh ye?

setuju sangat.nak jadi mak bapak tapi bodoh.dah memang nampak 2 line tapi cakap confuse positif ke tak sebab ni first time pun kelakar jugak.macam mana dia boleh tahu nak kencing di mana pakai upt tu kan

Mula² nak like post ni. Tp ternampak pula perkataan "bo***" tak jadi pula 🤣 Nak tegur boleh, bahasa pun kena la jaga juga. 💃🤭

5y ago

Betul..gunakan bahasa yg elok..

Rasanya isu yg mcm ni, admin theasiaparents ada pin kan.. And dah pernah dipersoalkan.. Rasanya takde masalah pun.. Cuma admin ada pesan rules dia.. And ikut rules.. Rasanya takde masalah pun.

5y ago

Betul sis, positif je la kan.. Tak suka scroll je la, agak kasar bahasa tu

Kalau bukan post kat sini, nak post kat fb t kata over pulak.. biar la.. tak suka skrol je laju2.. dorang nak kongsi berita gembira, kita raikan je la..

For me x salah pun org nak tnye..klu x nak jawap atau annoyed just scroll laju2 jer.. Apps for all.. ✌️

Eh kau plak yg panas. Tak suke tak yah laa tgk. Senang kau uninstall je apps ni. Buat apps kau. Nk bodoh2 kan org plak..

Macam apps niey bapak dya punya.. Kalau xsuka xpyah jawab laaa... Bukan susah pown... 😒😒😒

Pregnant2 tu kena jaga sikit adab tu...kkg baby ikut perangai kite yg teruk tu ssah plak...just nasihat je