Susu badan

Ello momssss, nak tanya kalau susu badan makin kurang boleh jadi banyak balik tak kalau minum air banyak2 & makan makanan boleh bykkan susu? Sebab selalu kalau pam boleh dapat dalam 4/5oz, tetbe harini nak sampai 2oz pun tak bape nak dapat, seram lahh

5 Balas

bole mom .. mcm sy smlm susu badan tiba2 drop then sikit sgt keluar+baby xnak tido sbb xkenyang .. siang tuh minum sup papaya, then midnight breast mula penuh balik😁

5y ago

hai mom .. beli ja papaya mentah, masak mcm biasa dgn ayam mom😊masak sup

Boleh cuba susu ducth lady blender kurma nanti rasakanlah keberkesanannya...kalau baby kenyang terpaksa pump simpan d botol spare sbb keluar tak henti2

Hi puan. Are you workig mom? Macam mana masa dn jarak mengepam di tempat kerja? Boleh kongsikan?

Boleh..sy pun mcm tu pandai drop lepas pengambilan kurma memang air susu bnyk blk

Try nufiya milk boostet