Jom main bersama min & menang!

Eh semua tengah kumpul poin ke tu nak join cabutan bertuah TAP?🤭 Haaah min nak bagi poin PERCUMA ni malam ni😍 Jom main ni sekejap dengan min, tepat 11.59 malam min cari pemenang & komen di bawah okay😘 Komen 'BOTOL' sebanyak mungkin sampai min komen 'SUSU'. Siapa yang komen 'BOTOL' selepas min komen akan menang okay😉 Goodluck semua!🤞

Jom main bersama min & menang!
5205 Balas

BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL...BOTOL

BOTOL B O T O L B. O. T. O. L B. O. T. O. L B. O. T. O. L B. O. T. O. L

botol botol botol botol botol botol botol

Botol..botol...botol...botol...botol..

pertandingan lain bila nak umum?

botol susu botol susubotol susu

Tahniah kepada pemenang🥳

3y ago

tahniahh😍😍😍👍👍

botol

BOTOLBOTOLBOTOLBOTOL

Botol botol botol