Minum air gula esk pgi Hb trun lagi 11.4. berat pon turun jugak. 55.4

Eeem nak nangis mommy² semua. Kali ni preggy jatuh sgt .

1 Balas

Hmm bab berat takleh nk komen apa la.. sebab naik pun kene marah, turun pun kene marah. Marah utk kebaikan. Tapi selagi baby n mummy sihat in shaa Allah semuanya baik2 je. Hb plak usaha untuk makan makanan yg tambah darah. Jambu batu, kerang, hati, bayam. Selagi tak bawah 6 normal je. Sbb kt buku pink ada tulis hb 6 kebawah tu dah teruk sangat.

5mo ago

Kalau doc sendiri suggest, boleh je sis. Nanti tanya doc apa kesan lepas cucuk cosmofer. 🤗