Fruits and milk

Earlier pregnant until now suka sangat makan tembikai.. bila google ada cakap tembikai tak bagus awal kehamilan tp tak boleh stop makan jugak. Ada suggestion x? Susu apa yg sesuai utk earlier pregnant seawal usia 14minggu.. saya amal kan susu kambing Maez sekarang. Moeder ok x?

1 Balas

tembikai mmng tak dsarankan mkn .. nt ada ganguan dlm ptumbuhan baby. .. ksian dkat baby

5y ago

Yeke... gangguan mcm mna? Saya selalu mkn tembikai tapi bukan hari2 la.. hurmmm