kesan

Dulu saya tidak tau yg saya mengandung suda 13minggu baru saya tau.saya tau pun sbb saya tidak dtg haid selama 3bulan, sebelum saya tau saya mengandung saya ada termakan nenas sma cola adakah membawa kesan buruk kepada kandungan atau tidak kerana skrg saya suda msuk 23minggu saya risau kerana takut ada kesan pada kandungan.

1 Balas

Hi sis, suda buat scan sama doctor? Kena scan/check dgn doctor and jujur pada doctor tentang apa yg sis dah termakan sbb tak tahu masa tu pregnant.

5y ago

Ya ada juga scan tapi ok juga kandungan saya cuma saya risau klw ada kesan kemudian sbb nenas sma cola tu jarang juga saya makan sama minum sebelum tau hamil,