37 weeks 2 days positive influenza.. Should i monitor at hospital atau stay monitor kat rumah??

Dulu dh pernah buat test sekali.. double line so ingatkan positive covid.. tp bila pergi hospital, doktor cek semua ok dia suruh monitor kat rumah je.. tp 2/3 haritu batuk kahak hijau n muntah2 teruk.. so i pergi klinik swasta, doktor kata ni influenza n bg antibiotik for 5 days.. and after 5 days all gone.. Now at this age of baby 37 weeks waiting for delivery sudenly kena lagi sekali tak tahu laa nk terus ke hospital atau monitor kat rumah je.. so far baby movement ok..

1 Balas

mungkin best monitor dekat hospital