Induced labor

Assalamualaikum and hye mommy. Saya currently dah 36 weeks 4days… Warded sbab air ketuban pada borderline and size baby kurang dari spatutnya. Now di monitor at hospital around 4 days n next Dr akan induce bila baby dah 37 weeks. Siapa sini mommy ada pengalaman macam saya, boleh x share pengalaman korang..😅 a bit nervous at all. #firstmom #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

maaf, sy tiada pengalaman, tp pengalaman induce 2 hari. Kena didik diri bertenang, redha dan tawakal dan elakkan stress. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat.

saya kena warded air ketuban borderline. tapi time tu dah 38w. nak masuk 39w. induce sekali saja.