Due 1/7 tapi keluar 24/6

Due sepatutnya 1/7 tapi alhamdulillah baby nak sama tarikh birthday dengan abah dia. Keluar lah 24/6 😂 pukul 11.55 malam. 5 minit sebelum masuk hari baru. Saya doakan mommy2 yang lain yang sedang menunggu masa dipermudahkan segala urusan, dipermudahkan bersalin tanpa koyakan dan jahitan.

10 Balas

due kita sama la 1/7. tapi saya x meletop lagi. xde tanda2 baby nak kluar. Masih syok lagi lam perut. tahniah awak❤️❤️

Saya 4/7 tpi baby masih tak nak keluar.. Semoga yang tengah tunggu hari tu semoga dipermudahkan segala urusan kita semua

Alhamdulillah tahniah sis . baby apa tu boy ke girl. selamat berpantang sis☺️

sama due dgn sy 1/7 tpi bby dah selamat dilahirkan 19/6 🤭 smgu dah berpantang

11mo ago

sama la kita spatutye 8/7 tapi 19/6 dh selamat

alhamdulillah . tahniah lepas dh . turn sya pulak tnggu hri ja ni 😂

sama due kita..tp belum bersalin lg 😅awak bersalin normal ke?

Sy due 12.7..tapi dh selamat bersalin 23.6 bruni🤲🏻

alhamdulillah tahniah. aamiin aamiin

Alhamdulillah tahniah ibu ❤️

tahniah ibu🤗🤗🤗