TIPS BERPANTANG KETIKA RAYA

Due saya jatuh betul2 first raya. Bab makan saya tak risau sangat walaupun pantang. Cuma risau bab orang melawat baby. Tak semua faham baby tak boleh sebarangan cium, lepas tu kita nak rehat bagai. Siapa blh share tips supaya dapat berpantang dgn tenang, tapi hati org yg melawat pun tak terguris?

1 Balas

pantang kat center 😅

4y ago

heeheee.. biasa kalau kt center ni org mikir 2 3 kali nk dtg.. klau dorang dtg pn, kita boleh letak bby kita kt bby room.. just dorang tgk dari kaca je.. 😅 bkn kedekut tapi keselamatan kesihatan..