.

due saya 25 bulan 5 nieh . sejak pkp nieh rumahh mk mentuaa. bila dilanjutkan sumpaahh lagi rasa sakit hati dn strsss . saya kuranggg layanan n kurang perhatian dari suami n parents2 suami . saya rasaa sedihhh sangat terkilan sangat sampai saya rasa hampir2 nak bunuh kandungan sendiri masyallahh ?

2 Balas

Sabar sis...jgn dilayan sgt emosi tu. Cuba sis buat apa2 hobi yg sis suka. Biar fokus tu beralih. Anggap je apa yg sis rasa tu sebab perubahan hormon. Sy pun pernah kehilangan baby sebab stress yg teramat. Hari2 nangis. Kdg2 smpai mengamuk baling bantal padahal sy xpnh pun sensitif mcm tu skli. Fikir yg baik2. Kena ingt, sikap ibu masa mengandung ni blh affect sikap anak nt. Jgn menyesal mcm sy sis.

bsabar yea. Allah ade bersama kamu😊