Masalah kemesraan bersama

Normal ke klau kita tk ada nafsu masa pregnant nieh... Kandungan 4 ke 6 bulan tu saya bernafsu jgak tpi dah nk masuk trimester ketiga nieh mcam langsung tak ada mood nak bersama suami, kadangkala sya akan pura2x tak sihat sbb tak nak bersama saumi saya sbb saya betul2x tak rasa ghairah 🥲. Ada ka sya derhaka terhadap suami saya, saya hnya nk suami puas jah ibarat suami lakukan sex bersama doll sya tak rasa pun kemesraan tu,. Nieh ka yg d nama kan mati pucuk tah apa nama dia 😭😭😭 #seriusnanya

2 Balas

mungkin suami puan kena pandai pikat nafsu puan pulak lepas ni.. cuba2 la kerap manje2 dgn suami.. kesian pulak si suami tergantung sepi

normal sis, pembawaan kot. insyaALLAH nanti oklah Tu.