Assalamualaikum hye mommy2..sapa geng due bulan ogos..jom kongsi tarikh dan pendapat sesama..

76 Balas

InsyaAllah 21/8 Due saya utk pregnancy yg kali ini setelah 10thn tak beranak ?? Perasaan happy tu jgn ckplah, memang happy dan bersyukur sgt2 sebab Allah masih beri peluang utk sy hamil lagi Tapi dlm masa yg sama rasa seram juga bila fikir nak bersalin nnt, sbb sy akan bersalin secara czer utk kali yg ke-3. Doakan sy dan baby dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanya ???