Assalamualaikum hye mommy2..sapa geng due bulan ogos..jom kongsi tarikh dan pendapat sesama..

76 Balas

InsyaAllah 21/8 Due saya utk pregnancy yg kali ini setelah 10thn tak beranak 🥰🤭 Perasaan happy tu jgn ckplah, memang happy dan bersyukur sgt2 sebab Allah masih beri peluang utk sy hamil lagi Tapi dlm masa yg sama rasa seram juga bila fikir nak bersalin nnt, sbb sy akan bersalin secara czer utk kali yg ke-3. Doakan sy dan baby dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanya 🤲🏻🤍

sy on geng ogos.. due 27/8.. tapi, doc dh decide to czer..sbb twin pregnancy setelah 8tahun ank no.2, no.3 gugur, no. 4 gugur .. skrg no.5(twin)... so 37minggu dh czer.. tarikh due masih ogos cume awal.. doakan sy ye momiess..

1/8. boleh jadi lahir awal seminggu atau lambat 2 3 hari. hehe. apa pun, moga dipermudah semua urusan kita semua bersalin. baby mommy sihat sihat belaka. aaminn.

Seronoknya… semoga dipermudahkan urusan bersalin semua 🫶🏼 Due sepatutnya 22/8/23 Tapi my baby left me 16/2/23 😔

1/8 boleh jd awal sbb yg lepas² bersalin sblm due hihi..insyallah semoga dipermudahkan urusan bersalin semua

Sy 19/8 😅 semoga urusan kite dipermudahkan amin 🤲🏻

1y ago

sama la kita 19/8

Due 10/08 dah cek gender dpt baby boy. First child pun baby boy 3 tahun ☺️

saya sis 10/8 inshallah 🤲🏻 smoga dipermudahkan urusan kita semua 🤍

27/8 😊 Semoga dipermudahkan proses melahirkan kita smua nnty aamiin

22/8 kalau dia tggu lagi dua hari sama la dgn maknya 24/8 😂🫣