Tips Bersalin Awal

Due lagi 4hari.. boleh bagi tips tak yang boleh cepatkan bersalin. Anak first. Rasa sakit2 tak ada lagi.. Jalan itik, kerap dgn suami, mencangkung smua dah buat.. tp xde jgk.. Xnk la kna serah diri..

1 Balas

Serah diri induce je pun. 😆 Kalau dah keluar tanda pun tetap kena serah diri kan. Takut induce ke? Tak sakit pun, yang sakit tu sebab datang rasa sakit contraction sewaktu kita tak sedia. Tu je. Due pun 4 hari, masih awal lagi. Pujuk baby keluar ikut tarikh tu. Kot2 dia keluar ke kan.