40W 2D TIPS CEPAT DAN MUDAH BERSALIN

Hi momies! Share tips mudahkan bersalin selain buat jalan itik,squat,bersama suami,jalan. 8/7/22 ni kena serah diri kalau tak bersalin. Langsung takda tanda² nak bersalin pun ni. Mengeras² kejap tu ada la tapi tak kuat sangat pun. Masa preggy kedua bersalin awal sehari dari tarikh due. Takut laaa kalau kena paksa induce sebab dah pernah rasa masa first preggy 18w baby meninggal dalam rahim. Ni kandungan kali ketiga.

4 Balas

Sis cuba cari taman yang agak berbukit2, mcm kene panjat2 sikit. Macam saya konon beriadah bg mudah bersalin jalan2 kat taman tepi rumah ni tapi dia berbukit2 sikit, siap angkat basikal anak umur 4 tahun tu, malam tu pecah ketuban😅 Terawal sikit bersalin

try makan pedas. sental bilik air sambil cangkung

2y ago

yea, boleh laa try ✨ tq momies

zikir doa nabi yunus..bersama suami

berzikir doa nabi yunus