due 22.11.20

due dh dekat xde rase contraction😣 allahhu akbar..ya allah kau permudahkanlah urusanku jgn la kau persulitkan bg la aq rse contraction tu ya allah.. ibu2 semua doakan saya ya😣 #mummybuntu #semogaurusankitesemuadipermudahkan

due 22.11.20
24 Balas

sy skrg dh overdue 2 hri sis...skrg ad rse cm cramp kt perut skjp2 je...ahad dh pgy ambk surat serah diri di K.ksihtan dh

4y ago

aamiin..ni pun rse cramp lg dlm perut..mngkin ptg ni atau tghri nk pgy hospital kut..esk dh ambk surat serah diri..baik serah diri awl2🤭