share tips cepat bersalin

Due date saya 3 january 2020 (Harini).. Tapi sbnarnya saya lupa tarikh last saya period tu yg doctor letak date 3 january 2020.. Yg sedihnya tanda² nk branak blum ada sakit² sikit jew ada ? normal ke ni...allahhu kalau boleh nk elak dari overdue takut kna induce. . This is my first baby..please siapa2 ada pengalaman macam saya share tips atau nasihat saya perlukan sngt² ???

1 Balas

yg sy baca, byk kn jalan, jalan itik, ketuk ketampi, kerap bersama, then urutan bahagian perineum..

4y ago

welcome mommy.. good luck ya..