simpton2

Ada x rse sakit bile kite nk jln or rse sengal2 kt bhgian ari2 tue.. dlm 35mggu rse skit

7 Balas

Mcm sy paginye balik kk sakit pinggang , ari ari sengal rasa , betis sakit .. Tengahari pecah ketuban , mlm bersalin terus 35w

4y ago

Alhamdulillah dipermudahkan .. 😊

Normal sis. Sebab dah 3rd trimester, dah tak lama nak bersalin. Kepada baby dah ke bawah. Tu yang ada rasa sengal2 kat ari2

4y ago

Ooo ye ke.. sy ank yg ke 3 nie.. slalu x mcm nie.. mgadung yg nie rse nk tcabut tulang rngka peha nie.. skit tetiba plk nk jln pon ssh..

Normal sis. Baby nak masuk dlm laluan dia la tu sbb tu kite rasa mcm tu. Doktor kt tempat sy la yg cakap gitu.

Haah sis, normally dah nak dekat deliver tu yg rase mcm tu. Maybe sbb baby dah berat jugak kot😂

Normal sis, saya 36w dah.. jalan kt mall kejap2 stop sendiri sbb terasa sakit tu 😂

Ada. Kdg2 rasa nyucuk2 kat ari2. Sy pun 35mggu6hari

Normal.x sis... ke kne refer doc