Alhmdulillah

Due date 23.02.2020 tapi baby keluar 01.03.2020, 41weeks baru nak keluar. Syukur Alhmdulillah sebab tak jadi induce cuma sempat serah diri sahaja dekat hospital. Pengalaman yang tak dapat dilupakan.

Alhmdulillah
23 Balas

Wah smpai 41weeks....baby ape tu.....boy ke girl...cmne la bwk perut besar2 tu...😅..sy 38week ni pun cm xlarat dh....pape pun tahniah.....moga ibu dan baby sihat...

Alhamdulillahhh tahniah sis. Moga anak menjadi insan yg mulia. Sihat walafiat baby & mommy. Aaamiinnn3 ya rabbal alaminn. 😘

Alhamdulillah...tahniah sis...hai baby...tarikh lahir awak sama ngan acik laaaa...🥰🥰🥰🥰

Due date saye 13 02 2020 lahir 28 02 2020 tu pun ceasar . Alhamdulillah semua berjln lancar.

Alhmdulillah, sy pn dh 39 weeks. Hrp xlbh due, risau jgk tkut kne induce

Alhamdulillah 😇🤲 semoga selalu dalam lindungan Allah 😇🤲

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang..

Alhamdulillah, tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻

Alhamdulillah..tahniah n selamat berpantang ye

Alhamdullilah, tahniah sis!❤️