Pregnant 36w 6d now.

Due date 18 oct. Ada tak mummy yg pergi scan tp baby still songsang. Doc kata nak taknak kene czer. Sy pregnant ank ke3. 1st normal, 2nd czer. Dh sign form brsalin normal. Tp tiba2 baby songsang. Any tips atau nasihat yg boleh di berikan utk sy brsalin normal? Sbb dlm pntang still kene jaga anak2 lain umur 3 dan 2 thun. Tak sanggup nak kene czer lg. Nk jln pun sakit nnt. Atau ada tips yg boleh buat baby dilaluan yg betul? #pleasehelp #bantusharing thanks semua

1 Balas

cuba banyakkan bersujud dan tidur mengiring ke kiri utk ikhtiar kepala baby ke bawah.

2y ago

oo ye ke.. klu mcm tu, bnykkan sujud ya! Mudahan semuanya baik belaka tanpa mudarat