Due Date Mummy2

Due Date 14.10.20 ank kedua..... Mummy2 pulak cuba kongsi due date dan kelahiran yg ke brapa.....???

435 Balas

Due 10.10.2020. .. tp skg 25w dah keluar lendir + darah .. jln buka 1cm .. tp xde contraction .. sementara nk tunggu smpai full term kalaw2 ade contraction kene admit n cucuk dexa .. doc dah bgthu genap 37w kene serah diri .. so dah set dlm minda 19.9.2020 kene serah diri .. betul org kate lain anak lain ragam .. padahal ni pregnancy ke 4... doakan sy semoga baby bawak2 bersabar tunggu smpai full term baru keluar yee... Aamin ...

Hai mummy2 semua.....tahniahhh...maaf tak dpt replay comment Sorg2 sy bru bkk tgok post sy ni..... Semoga urusan mummy2 semua dipermudahkan yaaa....diakan untuk sy 4 hri lagi kena serah diri sbb gdmondiet.....mudah2an bersalin sblm induce😌😌

12/12/2021.. pregnant kali ke 3.. selepas 1 tahun keguguran...ank satu... baby no 2...misscarrige masa baby 4 bulan... doakn saya utk kehamilan kali ini...

insyaAllah 17/10 kandungan ke5, anak ke4.. tiga2 sebelum ni bersalin masa 38w.. hrp2 yg ni pun awal juga.. semoga urusan kita semua dipermudahkan.. aamiin

14/11/2021 anak pertama .. tp nie kali kedua sy ngandung .. yg pertama pergi masa usia 10 minggu .. berharap sngt kali nie dpt melahir kn dngn sempurna

14 /8 mohon doa dari mommy2 semua yee.. bersalin anak sulung dulu xde suami, bersalin anak kedua ni pun xdibenarkan suami teman.. sedih nya..

due date 19/7/20 tapi kena paksa besalin 5/7/20 sebab GDM atas pagar. saya pregnant anak pertama doakan saya ye kawan kawan . 😊

12/10/2021.. mengandung kali ke 2, yg first meninggal masa lahir ketika kndungn berusia 6 buln.. harap2 ada rezeki kali ni..

Sama dgn sy due date 14/10/2020 ank ke 5.. dan saya birthday pn 14/10/1988.. semoga dpt la lahir bby sama tarikh dgn sy😍

Due date 13/07/20 .. First baby💕 .. syukur Alhamdulillah🤲 .. doakan sy semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti😊 ..

4y ago

20 hb 7.. Anak ke 2