Tengah sarat dan tak larat

38m4h saye dh tk larat nk berjalan.. lgi2 nk kencing kaki sampai sakit sngt kt bwh tapak kaki ni… letih mengah hmm due 6/11 tpi belum ade tnde lgi.. harap sangat baby keluar sebelum due.. betol2 x larat dh😌 tngk org laen bersalin awal dri kite pun rase down dh😌 Allahu😌 #luahanhati

2 Balas

Sama due kita pun sama takda tanda lagi. Mengeras je kerap. Lagi stress semua duk pakat tanya dah bersalin ke belum. Dari happy happy menunggu bersalin dah jadi stress nak hadap soalan sama boleh kata hari2. Diorang nie tak boleh ke tunggu je bila kita dah bagitahu dah bersalin. Tak perlu kot nak tanya hari-hari. Stress rasa. Hahaha done sedikit luahan hati 😂😂😂

2y ago

Itulah.. pstu duk bawang ckp kite ni malas jalan tahu nk tido jee😝

kita sama...trasa berat sngt2 kan sis🥺 ..klau bdiri tu tapak kaki rsa sakit sngat2 nak buat krja smua tak mmpu apatah lagi exercise tuu..mmg tak larat..paha saya habis biru sbb squad lpas tu stop sbb tak mmpu

2y ago

Saye sampai menangis sbb sakit tapak bawah kaki😂😂😂😂