39week 1day

Due 27 nie tpi baby masih blum mau keluar.. Huhu maybe tau dekat luar banyak bahaya... Doakan semoga baby mau keluar sblm due...

21 Balas

Sy due 29hb.. Tp 28hb nhe doc dh sruh msuk wad.. Sy nk tnya klau kta mc xrsa skit prut smpai due tuh mcm mna erkk?? Doc buat apa kt kita??

4y ago

Aminnn.. Kite ni bersalin time COVID-19 ni tgh mengganas.. Sedih rase

Terima kasih semua yg mendoa kan.. Skg kat hospital perut balik megeras.. Doa kn sy yaa

samalah, saya due 28hb tapi belum ada tanda lagi, perut pun kejap mengeras kejap tak

4y ago

td pun baru balik dr klinik kesihatan, nurse ckp last checkup tgu trun tanda, last edd 2/4 ,kalau x bersalin jg kena serah diri🤣

Sama.29 ni due date tapi belum ada tanda lagi.Baby selesa di dalam agaknya.

Sama la ngan sya, 30,3...tapi tk sakit2 lg,, nk tggu covid19 hilang dulu kot...

4y ago

Sama due datee kitaa.. Xrasa tanda2 nk bersalin lagi😂

Sy nye edd 28/3 ni pon sama baby mcm syok je dok dlm prot ni xde tanda apa2 lg

4y ago

Same

Semoga dimudahkan urusan bersalin sis. Aaamiinnn3. 💗💖

Due Kita Sama....semoga masa tdekat ni kluar la

Aamiin 😇🤲 semoga dimudahkan sis

Due kita sma...semoga d permudahkn..