Excited Angat ii😆

due 26/4 klau tarikh tu baby tk kluar jgk kena bersalin paksa blh tk doakn baby saya ni cpt kluar saya pun tk sabar nk jumpa die ni sbb nk bau syurga hihihi biasa la ank pertama excited die bkn kemain dan jgn lupa doakn saya semoga dipermudahkan urusan nnt hehehe t.kasih mne yg mendoakn❤️

5 Balas

Tahniah sis, dah bersalin. Akk due 10 hari awal belom bersalin lagi ni... Risau x tau nak huat apa dah... Kakak abangnya pujuk baby, baby dok golek2 ja dalam perut...

sama due dgn sy...ni pon masih xdr lagi tanda² nk bersalin..mak nye x sabar dah..dh x larat nk bawak perut

sy due 20hb..19hb dh kena serah diri..baby xnak keluar lagi ni..harapnya keluar sebelum 19hb tu lah

sama due kita tpi belum ada tanda apa2 hmm risau lah

2mo ago

yaa doktor ckap tarikh sia rescan 15hb O&G , kalau sebelum 15hb dah pecah ketuban kema serah diri , tpi sdh masuk 15hb belum ada apa2 ikut tarikh 15hb rescan O&G tnggu doktor pesan saja lepas rescan balik

sama due Belum ada tanda2 juga