Bila Due Date Mommy semua???

221 Balas

Insyallah sy 12.05.2022..semoga baby n ibu dye sihat..dipermudahkan urusan dlm tempoh kehamilan..

3y ago

semoga dipermudahkan segala urusan ye sisss

saya nak tanya momy2.. sy skrg 26w dah boleh ke standby barang2 bby n basuh baju bby? firstbby

3y ago

sebab apa ye ?

due date 27/02/2022 nie ,doakan sy n baby sehat ii jaaaa yaaaa ,,n permudahkan urusan sy nanti

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan ya Puan......

Insyaallah 28/4/2022 Sapa team raya pakai kain batik

3y ago

sya sis, due hr raya prtama 3/5😅

insyallah 21/4/2022...baby no 2 😉 team besalin ramadhan team Raya Kain batik

23/7/2022 lmbat sbln drp awk.. smga smua nya nnti d permudhkn.. aamiinn 🤲🏻

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan ya puan.......

30/11/21. harap2 keluar sama tarikh dgn mama dia 19/11 😂 boleh celebrate sama2

3y ago

wahhh yea ke sis.. Selamat ye sis.. Semoga dipermudahkan segala urusan...

In Sha Allah 2/3/2022. Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nanti 🤲

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan ye siss

InshaAllah 09/07/2022... Mohon doakan ya... Kandungan pertama lps 4 tahun ttc...

3y ago

sy 31/7/22 doakn sy jgk yee sis .. baby first 🥰

due date 21/12/21..tp ni czer kali ketiga, so dh pilih date 13/12/2021 😄

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan ya Puan.......