Tips cepatkan bukaan jalan

Due 13 hari lg mcm mna nk cepatkan bukaan jalan.. #gdmondeit

10 Balas

Sy ajak suami berjalan satu taman waktu pagi , lepas tu tengah hari sy buat senaman kagel , dan pujuk baby supaya jangan keluar lambat 😅 alhamdulillah due lagi seminggu dah turun tanda , pergi hospital tengah hari cek bukaan dah 3cm , petang tu terus masuk LB , magreb selamat melahirkan , jangan lupa doa nabi yunus , itu pun membantu ☺️ semoga urusan awak dipermudahkan ☺️

2y ago

Syukur mudahny sis msuk lr brpi cm?kt sy 4cm