Still takde tanda bersalin .

Due 02/05 , still takde tanda2 nak bersalin . ank pertama & kedua saya bersalin 38minggu . harap2 minggu depan baby bagi laaa hint 😆🤭 . ada tak due sama kt sini hihihi 😂

7 Balas

hm sama la sis sy due 1/5 anak first tpi takde tanda nak bersalin pun😢. bby masih aktif bermain d dalam perut🤣. bila ditanya bila nak keluar dia buat pusingan pulak dh😅😂

Kene upah coklat atau aiskrim tu nnti belai2 skit tnya bila awk nk kluar🤣🤣🤣 smoga diprmhdkn dan selamat keduanya sis , sy 17/5 ni due🫣

due sama dgn saya 2/5 sakit sikit2 jaa dkt bwah perut rasa mcm nak sngugut period xda kluar lndir atau darah pun patut ka ke hspital???

sy due 6/5...dh dkt spital..jln 2 cm...doakn sy dprmudahkn ye..

Due 1/5 pagi ni baru ada tanda pecah ketumban...

semoga dipermudah urusan

dah bersalin ke sis?