eczema/ruam?

Dua bulan suda try letak cream diaper masih tak baik..ada mommies yg tau ini sebenarnya apa?tlg sy????

eczema/ruam?
9 Balas

Macam melecet je baby. Cuba tukar diapers jenama lain. Saya survey2 ramai yang kata drypers paling bagus. Baby tak melecet. Cuba juga letak sudo cream. Ramai mommies kata sudo cream bagus untuk anak yg kena ruam. Cepat je baik. Kalau bawa juga doktor terus pun lebih bagus. Doktor boleh suggest best solution.

Pernah cuba tak sudocream. Anak saya memang cepat baik dia punya rash kalau letak cream ni.

4y ago

Kalau kat pipi saya tak pernah letak. Tak pasti boleh tak.

thanks semua..sy dh beli cream.. kulit baby dah beransur pulih..dan dah tukar pampers🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kdg2 ada baby alah dgn certain jenama diapers.cuba tukar diapers yg baby u pakai.or pegi klinik je terus...

4y ago

betul...baby sy pun dulu mcm tu...dia mcm melecet pun ada...tukar diapers jd ok ..moga baby puan cepat sembuh

Boleh guna shaklee herbal cream multipurpose... Ia membantu...

Tukar Pampers lain. Beli packing y kecil2 je dulu.

Sapu bepanthen cream tukar pampes lain

Kesiannya baby..semoga cepat sembuh..

Try shaklee herbal cream elok jga