Baby songsang :’(

Dr. tell me to be ready for c-section delivery on 38weeks. While i am now on 32weeks. My baby won’t turn. 🥺😭

7 Balas

Guna teknik panas sejuk. Guna hot pack tu. Pack yg sejuk letak atas perut, yang panas letak bawah pusat. Baby akan cenderung ke bahagian yang terasa haba. Cubalah insyaAllah. Buat masa nak tidur malam taw.

last I checked at 28 weeks scan was breech too. Now at 36 weeks fortunately baby has turned cephalic. Try and check again nearing the due date. Baby usually turn downward around this time.

32 weeks scan, my baby also breech..but at 36 weeks my baby turned to normal position..Alhamdulillah..

banyakkan bersujud. lambat lagi tu utk smpai 38w. in shaa Allah semuanya baik baik saja

Tabahkan hati, sis.... yang penting, sis dan baby selamat.

Still got time sis . Wait until 36-37 weeks

moga dipermudahkan urusan..